Leerlingen Office Assistant op stage

Voor onze leerlingen van de derde graad Kantoor (Office Assistant) is de stage niet weg te denken uit de praktijkgerichte opleiding. Stages bij een bedrijf of organisatie vormen een echte meerwaarde omdat ze de leerling onderdompelen in het concrete bedrijfsleven. Ook voor de begeleidende leerkrachten is het verrijkend om zo contact te houden met moderne werkmethoden en technieken.
Onze leerlingen van het 7de jaar Office Assistant vertrokken meteen op 1 september 2016 naar hun stageplaats om kennis te maken met hun collega’s en hun bedrijf. Zij lopen wekelijks stage op donderdag. De leerlingen van het 6de jaar Office Assistant vertrokken op dinsdag 6 september 2016 en lopen wekelijks stage op dinsdag. De leerlingen van het 5de jaar office Assistant vertrekken op maandag 9 januari 2017 op stage en lopen wekelijks stage op maandag.
We wensen onze leerlingen veel succes toe en bedanken onze stagebedrijven voor het engagement dat ze telkens opnieuw opnemen voor de begeleiding van onze leerlingen op stage.